RSS → Ping
Mailadress:
Lösenord:    

Premiumkonto

Det är gratis att skaffa ett konto hos RSS/Ping för att få den att regelbundet kolla efter nya inlägg och få dem pingade. För de som bloggar mycket och ofta och vill ha sina bloggar kollade med högst en minuts intervall istället för de 30 minuter som gäller för gratiskontona, finns möjligheten att uppgradera sitt konto till ett premiumkonto. Detta kostar 100:-/år.


Som extra bonus får man också länken till sin blogg längst ned på den här sidan. Eftersom den här sajten har en ganska bra rankning hos Google, gör det att även er blogg får en lite högre rankning.


Bankgiro

Pengarna sätter du in på bankgiro 5856-4832, mottagare Anrefco. Glöm inte att ange din mailadress och att det avser RSS/Ping.


SMS

Du kan nu även betala direkt via din mobil, om du vill testa de tätare kontrollerna under en kortare tid. Ditt konto uppgraderas automatiskt så fort SMS'et har kommit fram, vilket vanligtvis går på några sekunder. Du kommer få ett bekräftelse-SMS som svar.


Det finns tre alternativ:

  • Skicka TXT PING1 till nummer 72401 för 1 vecka (5 kronor)
  • Skicka TXT PING2 till nummer 72401 för 1 månad (20 kronor)
  • Skicka TXT PING3 till nummer 72401 för 2 månader (30 kronor)
Ev SMS-kostnad tillkommer.


Observera: För att detta ska fungera måste du först lägga in ditt mobilnummer i din profil.


För SMS-hanteringen används Fortumo. Om du skapar ett eget konto där för din egen server, så ange gärna "rssping.se" som promotional code. Då får du 5 € på en gång.


Premiumbloggar

Har du en websajt?
Tjäna pengar från SMS inom
5 minuter! Inga fasta avgifter.
fortumo.com
Håll dig uppdaterad om nya funktioner och se driftstatus genom att läsa bloggen bloggen eller följa @RSS_PingTwitter.